BARN, FAMILJ o DOP

Det är en stor men väldigt rolig utmaning att fotografera barn och bebisar. Jag erbjuder fotografering av dop, nyfödd, barn, familj och gravid, för er som vill ha fina minnen från en speciell dag eller tidpunkt i livet.

 

Kanske en fotografering i höstlöven med familjen, under ett roligt snöbollskrig, bland vitsipporna eller i en park när det blomstrar som mest i maj/juni? Brister fantasin så har jag mängder med både prövade och oprövade idéer som jag hemskt gärna delar med mig av till er.

 

Under fotograferingen med er så lägger jag stor vikt vid att ni ska känna er avslappnade och nöjda och skulle er son eller dotter inte ha sin bästa dag så kan vi givetvis byta till en annan tid och dag.

 

Ta även chansen att få det mysiga dopet på bild eller de sista veckorna i graviditeten som aldrig kommer tillbaka igen

BAL, STUDENT M.M

Vill du ha vackra och minnesvärda foton på dig och din partner, bästa vän, syskon, familj eller kanske från studentdagen, balen, möhippan eller svensexan? Viktiga och speciella dagar vill man minnas resten av livet och vad är då bättre än att dokumentera det i minnersvärda fotografier.

 

Jag fotograferar alla typer av porträtt och jag är mer än gärna med och föreviga det speciella tillfället i ert liv, oavsett om det handlar om en rolig vänfotografering med din allra bästa vän, den oförglömliga studentdagen, den magiska balen, cv-bilder, id-kort, parfotografering, födelsedagspresent eller annat.

HUSDJUR

Vill du ha vackra foton på din häst, katt, hund eller annat husdjur i en fin miljö? Bilder med rätt känsla och karaktär och som visar ditt djur från sin bästa sida.

 

Åren går snabbt och ett husdjur som nyss var föl eller valp har helt plötsligt vuxit upp. Passa på att föreviga ditt djurs första år, er tid tillsammans, fina kort inför en försäljning eller avelsbok, eller skapa ett fint minne från slutskedet där ni snart måste gå skilda vägar.

 

Jag fotograferar gärna dig tillsammans med ditt husdjur, eller enskilda bilder på ditt djur om du hellre vill det. Att fotografera barn och husdjur tillsammans brukar också vara en given succé! Jag har stor vana av att fotografera husdjur och jag tar fram ditt husdjurs personlighet och karaktär i bilderna.

 

Att fota djur handlar ofta om att ta god tid på sig och att vänta in djuret och rätt ögonblick. Det är få sekunder man har på sig när öronen spetsas framåt eller när en fågel flyger förbi och plötsligt fångar den där vakna blicken i ditt djurs ögon.

Då gäller det att man är redo med kameran, och det är jag!

PRISER

Maila gärna om du vill se fler bilder!

Observera att alla bilder på hemsidan tillhör HJ Journalistik