BRÖLLOPSFOTOGRAFERING

Att fotografera bröllop är otroligt roligt och spännande och oavsett om ni har tänkt att ha ett litet, mysigt bröllop med de närmaste eller ett stort bröllop med alla vänner och släkt bjudna, så är jag gärna med och bidrar till att er bröllopsdag blir en fantastisk dag! Som bröllopsfotograf får jag möjligheten att vara med under en av era största dagar i livet och då är det viktigt att allt blir rätt från början. Jag är oerhört noggrann i mitt fotande och är ett stort fan av noga planering och förberedelser. Givetvis har jag alltid backup-kamera och flera extraobjektiv och minneskort med mig vid fotograferingarna för att ni som brudpar ska kunna känna er helt lugna med att era minnen från dagen kommer att bevaras.

 

Jag är idérik och kreativ men är samtidigt mycket lyhörd för vad just ni som brudpar vill ha för bilder och mitt mål är att fånga både glädjen, tårarna, skratten och alla oförglömliga minnen under dagen. Allt efter ert tycke och smak!

 

Jag erbjuder olika fotopaket beroende på hur mycket ni vill ska ingå och självklart träffas vi i god tid innan bröllopsdagen för ett möte och fika, där vi tillsammans går igenom vad ni har för önskemål. Jag är mycket öppen för era förslag till bilder, men har samtidigt massor med egna idéer som jag gärna testar om er egna fantasi tryter.

 

Min fotostil är färgstark, ljus, romantisk och kreativ men om ni som brudpar önskar en speciell redigering av bilderna så brukar det oftast inte vara något problem att fixa.

 

Ni får alltid ett fast pris på hela fotopaketet innan ni väljer att tacka ja till att boka och självklart går vi inför bokningen igenom själva fotograferingen, leveranstid och övriga villkor.

 

Slutligen vill jag bara gratulera er till att ni ska gifta er och jag hoppas ni får en fantastisk dag!

 

FOTOPAKET

Brons

Fotografering av porträtten på en plats, 1 h.

4 000 kr exklusive moms

 

Silver

Fotografering av porträtten samt vigseln, 2 h.

6 000 kr exklusive moms

 

Guld

Fotografering av porträtten, samt vigsel, gratulationer utanför kyrkan och brudskål. 3 h

8 000 kr exklusive moms

 

Diamant

Här är jag med under större delen av dagen, från förberedelser på morgonen, till fotografering av porträtten, vigsel, gratulationer utanför kyrkan, brudskål och middag. 8 h

14 000 kr exklusive moms

 

Klicka här för komplett prislista. (PDF-fil i nytt fönster)

 

Klicka här för övrig info o villkor. (PDF-fil i nytt fönster)

Maila mig gärna för fler bilder!

Observera att alla bilder på hemsidan tillhör HJ Journalistik